Inkijkexemplaren

Een inkijkexemplaar van een nummer kan veel duidelijkheid geven over de opbouw van het nummer, de moeilijkheidsgraad etc. Je kunt kijken of een nummer bij het koor past en of het echt wel zo mooi is als je verwacht. Van alle nummers in de muzieklijst kan een inkijkexemplaar worden toegestuurd.

Aanvragen doe je met het aanvraagformulier, dat je per e-mail stuurt naar: muziekbiebhh@gmail.com
Vul zo veel mogelijk gegevens in op het formulier, hoe meer gegevens, hoe sneller ik kan zoeken.

Inkijkexemplaren aanwezig in de bibliotheek:
De inkijkexemplaren zullen in de meeste gevallen per post worden toegestuurd, met daarbij een “uitleendatum”. Je mag de inkijkexemplaren een maand houden, daarna moeten ze weer terug naar de bibliotheek. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Inkijkexemplaren die moeten worden besteld:
Als er geen inkijkexemplaar van het nummer beschikbaar is, wordt onderzocht of er een inkijkexemplaar kan worden besteld de arrangeur. Dit is niet in alle gevallen mogelijk, niet iedereen geeft inkijkexemplaren uit.  Je krijgt per e-mail bericht, mogelijk zijn er kosten mee gemoeid.
Ook hiervoor geldt een “uitleendatum”, het nummer moet voor een bepaalde datum weer terug zijn bij de arrangeur. De meeste arrangeurs wonen in Amerika, dus houd rekening met de “reistijd” van het inkijkexemplaar.
Mocht het nummer niet op tijd terug zijn bij de arrangeur, dan moet het exemplaar in ieder geval worden gekocht en zullen de kosten worden doorberekend aan de aanvrager. Dus graag op tijd terugsturen!