Nieuwsbrief maart: Kom zingen bij onze Conventie 2019

Kom zingen bij onze Conventie 2019.

Graag nodig ik iedereen uit om te komen zingen tijdens onze Conventie 2019 “Passion in Harmony”. Dit is een passende titel, want de koren en kwartetten van Holland Harmony, zijn gepassioneerd als het om barbershop gaat. Deze conventie gaan we vele van onze koren en kwartetten horen en zien en gaan we met elkaar genieten van de passie die van het podium afspat.

Het is niet voorbehouden aan deelnemers om dit weekend aanwezig te zijn. Iedereen is welkom, reserveer een toegangskaart en zorg dat je niets mist van deze passie! Kleuren, prachtige klanken, soms teer en soms rijk en vol, vierstemmige harmony.

Nu is “passie” voor mij om te zien en horen hoe iedereen zich voorbereid op dit evenement, zich staat op te warmen, de zenuwen onder controle probeert te krijgen. Stille en geconcentreerde koppies, die op weg gaan naar het podium. Passie voor deze zangvorm is bij mij persoonlijk ontstaan na een optreden van een koor in Vlissingen: zo zuiver gezongen en zo perfect in choreografie, daar viel mijn mond van open. Dus ….  auditie gedaan en aangesloten. Met flapperende broekspijpen van de zenuwen, gelukkig op de achterste rij, op mijn eerste conventie. Prestatiegericht met elkaar gewerkt, pas later kwam de passie voor de zangvorm, de vriendschap, de warmte onderling. Passie om dit te behouden met elkaar vanuit het bestuur is nu mijn drijfveer.

We hebben een mooi weekend in het vooruitzicht. Er is keihard gewerkt om dit weekend vol passie te organiseren en namens het bestuur van Holland Harmony wil ik alle handen die uit de mouwen zijn gestoken of nog gestoken gaan worden dit weekend, hartgrondig bedanken voor hun gepassioneerde inzet, de vele uren, de creatieve oplossingen, de warme woorden en de hartelijke vriendschap onderling.

Ik kan het iedereen aanbevelen: dompel je onder in dit weekend vol Passie, kom genieten, lachen en zingen!

Mathilde
Voorzitter Holland Harmony