Ontwikkeling conventie app

“Super”, “Helemaal van deze tijd” en “Wat een geweldige besparing voor het milieu”; Zomaar enkele reacties gegeven tijdens de onlangs gehouden regiobijeenkomsten op de voorgenomen ontwikkeling van de conventie app.

Doel

Het papieren programmaboekje zal er niet meer komen in 2019. Voor de overgangsfase overwegen we nog wel een printable pdf versie op de website te plaatsen, maar de belangrijkste vervanger gaat de conventie app worden. Alle informatie die je normaal aantrof in het programmaboekje zal dus ook opgenomen worden in de app. En dan streven we natuurlijk naar “dat en net een beetje beter”.

Functionaliteiten

Belangrijke aandachtspunten die zijn genoemd zijn o.a. de nachtstand om de blauwe schermpjes in de zaal te voorkomen. Geluid. Voor de liefhebber van meescoren, het in kunnen geven van je eigen score per categorie per groep. Uiteraard duidelijke overzichten van de tijdschema’s, deelnemersinfo, gasten, plattegrond Koningshof, likes bij een optreden en push berichten voor laatste wijzigingen.

Planning

De app zal ontwikkeld worden voor de platforms Android en iOS. De planning is de app in november in een testomgeving uit te kunnen proberen. Alles bij elkaar zal de app beschikbaar zijn in januari 2019.