Organisatie ‘BOF jij even’ in volle gang

De organisatie van het BOF-jij-even Dordrecht 2022 is nu echt op stoom. Nationaal en internationaal is er veel interesse. De eerste 350 deelnemers hebben zich al aangemeld!

We kunnen vandaag ook de titel van het eerste arrangement bekend maken. De Nederlandstalige titel is het nummer ‘Als ik je weer zie’ van Maan, Typhoon, Acda en de Munnik. Deze wordt momenteel gearrangeerd door Ruben Smits. Binnen een paar weken maken we de tweede Engelstalige titel bekend. Meteen daarna zijn beide arrangementen beschikbaar. Alle deelnemers kiezen één van de twee arrangementen. Het arrangement naar keuze wordt naar de koren en kwartetten gemaild. De teach tracks plaatsen we op de gratis mobiele app Rehearse, waar je ook praktische informatie zult vinden.

Voor nu dus nog heel even geduld, maar intussen kun je van het eerste nummer alvast het origineel beluisteren: https://www.youtube.com/watch?v=uYF3LIdPZMQ.

Heeft jouw koor of kwartet zich nog niet aangemeld? Stuur een mailtje naarbofjijeven@gmail.com en dan ontvang je informatie. De sluitingsdatum van de inschrijving is 15 december 2021.

Route Sixteen en Dordrecht hebben er zin in! Houd ons ook in de gaten via Facebook en Instagram.

Lees alle info over het Barbershop Ontmoetingsfestival op 28 mei 2022 in Dordrecht op: https://www.routesixteen.nl/index.php/bof-festival