Conventieteam 2019

Het conventieteam heeft de feitelijke uitvoering van de organisatie. Het team is verdeeld in een aantal specialisaties.

Met verve en eensgezind bouwen wij, het conventieteam samen met de vele geweldige vrijwilligers, aan een geweldig feest. We delen heel graag onze passie met jou!

Rob Veltman – conventiemanager

Barbershop zingen is voor mij steeds een beleving. Samen mooie akkoorden maken, boventonen laten klinken, zingen met je hele lijf. Het is een passie “pur sang”. Alleen door de grote betrokkenheid met en voor elkaar kunnen we als koor onze ambities bereiken. De close harmony  weerspiegelt daarom niet alleen in onze muziek, maar ook in ons als groep. Als conventie manager wil ik graag alle barbershoppers een podium geven zijn of haar passie te laten zien.

Madelon Dingemanse – Competities

Hi, ik ben Madelon Dingemanse. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met barbershop bezig ben. Ik ben verbonden aan verschillende onderdelen binnen Holland Harmony, maar met name het zelf zingen van deze stijl is niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik durf dit vol overgave een echte passie te noemen.

 

Thea van Bergen – Show & Entertainment

Ik ben Thea van Bergen, al vanaf 1998 actief in barbershop, op heel veel verschillende gebieden: koor, kwartet, dirigent, coach, bestuurslid HH, organisatie HaCo  en nu lid van het Conventie Team 2019. Ik mag me voornamelijk bezighouden met de shows en het entertainment ná de contest. Dat past bij mij, want barbershop, optreden, zíngen, organiseren: allemaal passies die volledig samenkomen in Passion in Harmony. Ik hoop veel passie-genoten weer te zien in 2019, 29 t/m 31 maart!

 

Adrie Paauwe – Financien & Inschrijving                                         Bertha Paauwe – Informatie desk

 

Wat betreft barbershop doen wij alles samen, behalve zingen dat kan ik niet. Na het bezoek aan de eerste conventie waren we helemaal bezeten van het barbershop virus en is Bertha gaan zingen.
Ikzelf ben gaan helpen bij de organisatie. Eerst als manusje van alles. Helpen bij DABS in de barbershop shop en als transporteur van allerlei spullen zoals risers en de “koorschelp”, wel bekend bij de oudgedienden onder ons. Op de HaCo helpen opbouwen en afbreken en ’s avonds barman. En verdwaalde mensen in Biezemortel weer op de goede weg te helpen, net zoals in de Koningshof. De laatste jaren doen we registratie, kaartverkoop en penningmeester voor de conventie. Maar nog steeds zie je ons samenwerken voor Holland Harmony.

Marion Janssen – Facility & Back stage

Een van mijn passies, het samen zingen, is bij mij pas 15 jaar geleden met barbershop begonnen.  De harmony die ik voelde bij mijn eerste conventie bracht me in vervoering en gaf me een verrukt gevoel. De zangstijl die mij als lage alt omarmde. De warme en bijzondere akkoorden raakten me. Een bijzonder passioneel gebeuren wat ik een warm hart toedraag. Na een korte periode van, zeg maar “being between choruses”, waardoor ik in het conventieteam ben gestapt en me vooral focus op backstage zaken, nu toch ook weer actief “ON stage” dit jaar. Ik kan het gewoon niet laten…!

Diana van Os – Communicatie

Vanuit mijn werk als therapeut in de complementaire zorg weet ik hoe ontzettend belangrijk een fijne hobby is voor het persoonlijk welzijn. De oprechte verbazing en blijdschap van eigen kunnen te zien, na loslaten van angst en onzekerheid en beetpakken van alles wat wordt aangereikt om te ontwikkelen, inspireert mij enorm. Zingen en samen muziek maken en beleven op een evenement als dit voorziet hierin ruimschoots. Echt super kicken!

 

 

Head of Couriers – Joost Boogerd

Even voorstellen.

Mijn naam is Joost Boogerd. Ben deze conventie Head of Couriers. In 2017 was ik dat ook en de vorige edities deed ik mee als marshal/courier. Ik heb helemaal niets met het barbershop zingen maar ben via via in 2008 gevraagd om te helpen met de HaCo in Biezemortel. Dat deden we met een groepje vrijwilligers vanuit de Scouting en we verrichtten daar diverse hand en span diensten. Daarna was het een logische stap, dat we gingen helpen met de Conventie.

Daar hebben we achter de schermen een hoop lol met ons vaste groepje en zorgen dat alles op rolletjes loopt.

 

Floor & Stage Manager – Leo Vis

Hallo barbershopliefhebbers!

Er is mij gevraagd iets over mezelf te vertellen zodat jullie weten met wie jullie te maken hebben dit weekend!
Mijn naam is Leo, manusje van alles, regelneef en harde werker.
Deze conventie zal mijn taak voornamelijk bestaan  uit het begeleiden van een ieder achter het podium.
Samen met de rest van ons team zorgen we ervoor dat deze conventie op rolletjes zal verlopen, en jullie vooral heel erg veel plezier kunnen hebben in dat waar jullie goed in zijn, namelijk zingen!
Hierbij beloof ik dat ik dat dan ook aan jullie over zal laten, want buiten dat ik beschik over een aantal leuke talenten, is zingen daar niet een van!

Heel veel succes en schroom niet om om hulp te vragen!

Veel plezier met de voorbereidingen of wellicht je eerste kennismaking met barbershop? We zien je graag 29, 30 en 31 maart 2019!

< één pagina terug

<< terug naar startscherm