Social Media Team

Het Social Media Team is een nieuw fenomeen dit jaar. We hebben er ontzettend veel zin in om jullie, en waarschijnlijk net zozeer onszelf, te verbazen en verrassen.

We hebben twee ‘hot spots’ in de Koningshof; onze Interview Spot in de Meijerijfoyer en de Selfie Corner in de Genderfoyer en een aantal variabele taken.

Interview Spot in de Meijerijfoyer

Dat moment, dat je van het podium komt, nog helemaal in extase, met één verlangen…. “nog een keer!”… dat moment willen we graag vangen, zien, horen en meebeleven. En waarom je het nog een keer wilt, dat kan je ons vertellen! En nog veel meer. We hebben twee koppels, Ellen en Jelleke, en Anita en Ap (Albert), die jullie het hemd van het lijf zullen vragen of jullie gewoon voluit laten vertellen. Gedurende de hele competitiedag op vrijdag voor de kwartetten en op zaterdag voor de koren (of een afvaardiging 😉 ). Dus ben je klaar met je optreden? Kom dan linea recta naar ons… we hebben speciaal tijd voor jou/jullie! De filmpjes plaatsen we op social media. Superleuk om terug te kijken! Volg de pijlen!!!

Selfie Corner in de Genderfoyer

We hebben natuurlijk de prachtige foto’s van het optreden en tijdens alle sociale momenten tussendoor, vastgelegd door resp. Hans Martens en Eric Ideler. Maar een beetje hippe organisatie voorziet in een heuse Selfie Corner. Check it out en leg jouw groep creatief vast. En in welke samenstelling dan ook! Plaats jouw foto onder vermelding van #hollandharmonyconvention en #passioninharmony2019, zodat we een super gave collectie foto’s bij elkaar verzameld krijgen!

Gebruik de conventie app

In de conventie app staat alle informatie die je nodig zou kunnen hebben. Check hem voor de laatste info online, je krijgt dan ook de pushberichten met info over evt. wijzigingen, belangrijke tijden of mededelingen. Ook de app is een nieuwe ervaring, als vervanging van het papieren programmaboekje. We zijn benieuwd en nieuwsgierig.

Razende reporter en live stream van uitslagen

En voel je verder gerust op je gemak als onze razende reporter Ap je nog eens wil raadplegen! En Ap is tevens degene, die in de zaal als enige naast Hans opnames mag maken, nl. tijdens het live streamen van de uitslagen op onze FBconventie pagina!

Het Social Media Team bestaat uit:

Ellen Looman

Hoi, mijn naam is Ellen Looman en pas sinds 2011 in aanraking gekomen met Barbershop via een Learn to Sing bij The Rhine Singers. Het fenomeen Conventie heb ik leren kennen als een soort ‘ondergedompeld worden’ in zingen, show, gezelligheid en vrienden maken (en terugzien); de buitenwereld bestaat even niet..

Nu zingend bij Vrouwe IJsselstein Swingt en ook met hen meegedaan in 2017 bij de EBC in Bournemouth; wat een ervaring! Vrouwe IJsselstein doet dit jaar niet mee, maar ik ben er wel bij als vrijwilliger! Ondersteuning van de communicatie in aanloop naar de conventie en op de conventie als lid van het Sociaal Media Team, waar we allerlei leuke dingen organiseren en deze op Social Media plaatsen,  zodat ook iedereen die niet in Veldhoven is, mee kan genieten.

Wij hebben minstens zoveel voorpret als de deelnemers en ik kijk ontzettend uit naar een weekend Passion in Harmony! Tot ziens in Veldhoven!

Jelleke Wielsma

Ik ben Jelleke Wielsma en omdat mijn koor The Rhine Singers dit jaar niet deelneemt aan de competitie, heb ik de tijd en mogelijkheid om als vrijwilliger het Social Media Team te versterken.

In oktober 1986 ben ik besmet het barbershopvirus en nog steeds niet hersteld.

In de afgelopen 33 jaar heb ik gezongen bij The Rhine Singers en Dutch Pride. Tussendoor heb ik ook nog in twee kwartetten gezongen (ABCD en de Smarttones) en daar denk ik met veel plezier aan terug.

Natuurlijk heb ik ook nog een privéleven: ik werk bij de rechtbank Amsterdam op de afdeling personeelszaken en ik ben al 33 jaar heel gelukkig met mijn man Dolf. Sinds ruim een jaar is ons kleine gezinnetje uitgebreid met Pippa, een heel lieve Heidewachtel.

Naast barbershop zing ik ook af en toe met de rechtbankband All Rise. Een heel andere manier van muziek maken, maar wel supergaaf om te doen.

Ik hoop dit weekend veel mensen voor mijn camera/microfoon te krijgen die graag verslag willen doen van hun optreden op het podium, de shows, de sfeer etc. op de conventie.

Albert Penris

 

Hallo Barbershopgenoten.
Mijn naam is Albert Penris en ik heb mij vrijwillig opgegeven om dingen te doen tijdens de conventie. Ik ben handig met draadjes, audio, video, liften en een goed gesprek. Hobby’s zijn vliegen, barbershop zingen, lokale omroep en de technische kennis verhogen van liftmonteurs. Bij de lokale omroep maak ik met twee collega’s een radio programma. Ook ben ik daar meestal technisch bezig met zenders, camera’s en andere apparatuur. Jullie kunnen mij en 3 andere collega’s tegen komen voor korte interviews voor Instagram en Facebook. Wij hebben er zin in. Veel succes en plezier allemaal en ik zie jullie op de Conventie.
Albert.

 

 

Anita Lagarde

Ik ben Anita Lagarde. Al heel lang betrokken bij Holland Harmony. Gezongen bij meerdere koren en kwartetten. En zes jaar heb ik een mannenkoor gedirigeerd. Superleuk!
Op dit moment zing ik bij Vrouwe IJsselstein Swingt en Chain Reaction. Omdat ik niet in de competitie meedoe, ga ik gezellig hand- en spandiensten doen.
Ben ik er toch weer bij!

 

 

Katy Stolk

Marie-Therese Vullings

Mijn koor Vrouwe IJsselstein Swingt slaat dit jaar deelname aan conventie over. Maar als webmaster van Holland Harmony en sinds kort ook als appmaster wil ik de conventie natuurlijk niet missen! In mijn werk houd ik me veel bezig met het bouwen van websites en met social media.

De ontwikkeling van de Holland Harmony conventie-app vond ik een heel leuke uitdaging en ik ben trots op het resultaat.

Tijdens de conventie ben ik vooral bezig om internet-technisch alles voor elkaar te krijgen voor het uploaden van filmpjes en de app te voorzien van het laatste nieuws. Aan zingen kom ik vermoedelijk pas in de late uurtjes toe…..

 

Diana van Os

Ik ben Diana van Os …en ik ben geen rasbarbershopper. Overlopend met creatieve uitbarstingen en geen tijd voor daarbij horende hobby’s is zingen een geweldige uitkomst, en een ideaal tijdverdrijf tijdens de vele kilometers in de auto.
Toen ik in 2005 op zoek ging naar een koor kwam ik in de gemeentegids tegen: “Ladies Barbershop Chorus The Rhine Singers”. Nou, dat moest wat gaan zijn, ladies in een barbershop! Gebeld. Wat het was… ja, zang en dans, nou ja bewegen… het was nog zomervakantie, maar ik mocht vooral komen kijken en luisteren. Het geluid verbaasde me, van een koor met alleen vrouwen. En kijken betekende eigenlijk, “meedoen en proberen”.
Dat laatste doe ik nu al dik 14 jaar dus. Na 7 jaar RS, bij iSing en daarna, sinds een paar jaar alweer, weer terug bij RS. Op een blauwe vrijdag ook als kwartet het conventiepodium bestormd en ik zing nu in een heerlijk pretkwartet. En sinds afgelopen zomer ook bij BBC, helemaal leuk.
Voor het SMT ben ik de link naar het conventieteam.

< één pagina terug

<< terug naar startscherm

Facebook Conventie
Facebook Holland Harmony
Instagram
Twitter
Youtube
Website