Tickets Sales – Holland Harmony Conventie 2019

In het weekend van 29, 30 en 31 maart 2019 vindt het grootste evenement in de barbershop stijl dat Nederland rijk is weer plaats, de Holland Harmony Conventie.

Het programma bestaat uit vijf grote onderdelen. Twee competities (kwartetten en koren) en drie shows (vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag).

We nodigen iedereen van harte uit naar één of meerdere onderdelen te komen.

Reeds voor de 19e keer organiseert Holland Harmony deze happening, en al weer voor vele jaren in Conferentiecentrum De Koningshof in Veldhoven. Deelnemende koren en kwartetten aan de competities kunnen in positieve wedijver hun krachten meten, beoordeeld door een vakkundige jury. En zij strijden voor de felbegeerde titel ‘Beste barbershop koor/kwartet van Nederland’. Inspirerende shows, coachings, afterglows, disco, ontmoeten en gezelligheid, maken het weekend helemaal compleet.

De Holland Harmony Conventie 2019 staat in het teken van “Passion in Harmony” – inspireren, verbinden en het aanstekelijke vuur nog meer aanwakkeren en doorgeven. Dit geldt voor de leden van Holland Harmony, koren en kwartetten, maar ook daar buiten. Met geweldige gasten in de drie verschillende shows die het weekend telt, en de ca. 800 muzikale, muziek liefhebbende aanwezigen, zullen we die brug zeker weten te slaan, naar inspiratie, verbinding en een onuitputtelijk enthousiasme voor muziek. Onder andere dus door een gastenlijst met grote namen w.o. Cheshire Chord Company, Hallmark of Harmony, MAZE en Leeuwenhart!!

De wereld staat even stil. Het wordt een drie dagen durend prachtig muzikaal, menselijk feest!

Programma

 

Totaal beleving

Voor wie is zoiets leuk en interessant om naar toe te gaan? Dat is eenvoudig te beantwoorden. Voor iedereen die op zoek is naar een muzikale totaal beleving en die interesse heeft in de mensen die het doen!

Hoor, zie en beleef het resultaat waar jouw gezins/familielid zo hard voor gerepeteerd heeft, in de competitie. En geef hem of haar jouw full support vanuit de zaal. Geniet van de diversiteit in groepen.
Ben je nieuwsgierig naar waar je vriend, vriendin, collega het nou altijd zo vol enthousiasme over heeft? Stuiterend na de avond van een koor- of kwartetrepetitie, coaching of werkweekend? Waarom hij/zij eigenlijk geen moment niet neuriet, zingt of fluit? Heb je die ene partij van de competitiesongs al zo vaak gehoord, dat je nu wel eens alle stemmen bij elkaar wilt horen?

Dan is dit een prachtige gelegenheid het totaal plaatje mee te maken, neergezet op een supergaaf podium, met professionele belichting, decor, en entourage. De totale beleving is rondom genieten van het resultaat van ijverig en plezierig werken en enorm enthousiasme en gunfactor van deelnemers en publiek! Passion in Harmony!

Enthousiast? Koop dan jouw toegangskaart voor de competitie(s)!

Topgasten en Barbershop anno 2019+

Ben je wellicht nieuwsgierig wat Barbershop anno 2019 inhoudt? Ben je in alles geïnteresseerd wat maar a cappella is? Wil je geen optreden missen van een topgroep als CCC of MAZE? Of wil je nu eens een optreden van hen meemaken? Ben je nieuwsgierig naar Hallmark of Harmony, na hun periode van experimenteren met andere muziekstijlen en meemaken wat dat met hun leden gedaan heeft? Heb je al zoveel gehoord over NBSC of Leeuwenhart en wil je ze nu eindelijk eens live meemaken? Kom dan naar één of meerdere shows. En vergeet niet na de show één van de belangrijkste karaktertrekjes van barbershop mee te nemen, afterglowen! Wat dat is en inhoudt, leer je alleen door het te doen!

Is dit waar je warm voor loopt? Koop dan kaarten voor één van de drie shows!

Ben je helemaal super nieuwsgierig geworden en wil je het hele weekend in vol ornaat meemaken? Dan bestaat er ook de optie een passe-partout aan te schaffen. Voor een gunstiger prijs naar alle onderdelen, overal zo in en uit kunnen lopen.