Zondag programma

Met de datum die in rasse schreden nadert, worden ook de details in het programma meer en meer bekend. De zondag staat vooral in het teken van het mooi afronden van een knettergaaf weekend. De “Passion in Harmony” wordt zondag, na al het wapengekletter in competities en shows, vooral met elkaar weer geladen met nieuwe energie voor de toekomst.

Extra lange power coachings voor koren (55 minuten) staan allereerst op het ochtend programma. We hebben goed geluisterd naar de opmerkingen van vorige keren. De sessies zijn dus langer en ieder jurylid heeft een vaste zaal en een time keeper. Een ideale gelegenheid voor een koor om samen de leerpunten mee te maken en op te slaan.

Als creatieve “energy boost” hebben we zondagochtend ook het maken van een supervette lipdub. Het gaat hierbij vooral om het lol hebben. Na alle regeltjes en leermomenten ff lekker los kunnen gaan met iedereen die maar net in je buurt staat!

Op zondagmiddag blikken we vooruit op de toekomst(!). Genieten we van elkaar en Leeuwenhart in ons moertaal in de zondagmiddagshow en geven we een heel groot dankjewel aan onze onvermoeibare juryleden, deelnemers, gasten en vrijwilligers die dit weekend weer tot een geweldig, en leerzaam, feest hebben gemaakt! Daar mogen de handen van iedereen gerust voor op elkaar!

Zondagochtend programma

De koren Power Coachings en het schema voor de lipdub zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Door de langere duur van de Power Coachings is het de ideale manier voor koren om samen de leerpunten door te nemen, de tips en tops. Aangename voeding voor de toekomst!

Kom je naar jouw gevoel op de een of andere manier in de problemen met dit schema, neem dan contact op met ct2019@hollandharmony.nl t.a.v Madelon. Dan kunnen we één op één bekijken wat we er mee kunnen doen. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de diverse combi’s tussen koren.

Koren Power Coachings

Jury
lid
Ronde 1
09:30 - 10:25 uur
Ronde 2
10:30 - 11:25 uur
Ronde 3
11:30 - 12:25 uur
Ronde 4
13:00 - 13:55 uur
1Swinging WoodnotesDutch PrideBuilding Bridges ChorusDuketown
Barbershop Singers
2BewitchedMiracle SoundWhale City SoundThe New Land Singers
3Southern Comfort
Barber Gals
Sound WavesThe New Harvest Singers
4New AchordThe Skyline SistersMainport Barbershop
Singers
5No Borders Show ChorusMomentumT-SiNG!
6Between Two RiversAmstel River SingersRoute Sixteen

Eenvoudige lunch van 12:30 – 13:00 uur.

 

Lipdub schema

Groep 1
09:30- 10:25 uur
Groep 2
10:30 - 11:25 uur
Groep 3
11:30 - 12:25 uur
Building Bridges ChorusSwinging WoodnotesDutch Pride
Whale City SoundBewitchedMiracle Sound
The New Harvest SingersSouthern Comfort Barber GalsSound Waves
Mainport Barbershop SingersNew AchordThe Skyline Sisters
T-SiNG!Between Two RiversMomentum
Route SixteenDuketown Barbershop SingersAmstel River Singers
The New Land Singers
div. kwartettendiv. kwartettendiv. kwartetten

Eenvoudige lunch van 12:30 – 13:00 uur.
Opnames, met z’n allen, starten om 13:00 uur tot 13:45 uur.

Wat is een lipdub?

Vraag je je af, wat een lipdub nu precies is en wat we gaan doen?

Een voorbeeld van een lipdub vind je hier.

Dit is een lange versie van een minuut of 11. In ons geval zal het een minuut of 4 worden.

Wij zullen op de diverse plekken komen in De Koningshof. Het gebouw is er ideaal voor. Een cameraman loopt achteruit, deelnemers lopen in en uit beeld, zingend.
Tijdens de opname wordt de geluidsopname van het nummer luid afgespeeld. De live geluidsopname wordt niet gebruikt. Je kan dus uit volle borst meezingen en mee feesten.
We eindigen met elkaar in de Beneluxhal.

I’m Still Standing
We gebruiken de conventiesong “I’m Still Standing” hiervoor. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen we de originele track van Elton John gebruiken, niet een ingezongen versie van het arrangement van Steve Tramack. Daar hebben zich tot nu toe te weinig mensen voor aangemeld. De originele track van Elton John vind je hier.

Omdat we in groepen werken, kan je je concentreren op een gedeelte van het nummer, zodat een eigen voorbereiding zo beperkt mogelijk kan blijven.

De Steve Tramack conventiesong zullen we gedurende het weekend regelmatig zingen. Aan het eind van de competities, tijdens een moment in de shows en natuurlijk graag zo veel mogelijk tijdens de afterglows. Dat laatste heeft een ieder in eigen hand. Ook daar zullen we geluidsopnames van maken. Het tijdsbestek tussen een dergelijke opname en de opname van de lipdub op zondag is te kort om zeker te zijn van een aangenaam resultaat. Dat is in ieder geval zoals het er nu uit ziet. Het maken van de lipdub is voor de fun, niet voor een tiptop promotiefilmpje.

Voorbereiding door de lipdub crew – Actie gevraagd van jou op dit punt!

De lipdub crew heeft voor een goede voorbereiding een indicatie nodig voor de aantallen per groep. Er zal gewerkt worden met allerhande ‘props’ en ‘gadgets’, locaties en situaties in De Koningshof, de conventie, etc. etc.  Zij bereiden alles voor. Heb je leuke ideeën, dan kan je die natuurlijk ook aan ons doorgeven.

Hoeveel situaties we kunnen gebruiken hangt o.a. af van het aantal deelnemers. Het lijkt nu nog ver weg en een ieders hoofd zal waarschijnlijk vooral staan naar de voorbereiding op de competitie. Dat begrijpen we volkomen. Daarom vragen we ook nog geen keiharde opgave van deelnemers, incl. namen. In eerste instantie willen we de conventie contactpersoon vragen te inventariseren in de groep wie interesse heeft om hieraan mee te doen. En hoe over dit idee wordt gedacht. Het indicatieve aantal deelnemers van jouw groep horen we graag voor 31 januari. Het is natuurlijk ontzettend tof om in dit filmpje jouw koor/kwartet terug te zien, en te zien hoeveel FUN jullie met elkaar en overige deelnemers hebben tijdens zo’n weekend! Eind februari/begin maart willen we de daadwerkelijke lijst met namen ontvangen, zodat de concrete planning door de lipdub crew gemaakt kan worden.

Zondagmiddag programma

Voorprogramma “Toekomstmuziek”

Het middag programma start om 14:00 uur. Holland Harmony maakt zich op voor de toekomst. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen. Laat je verrassen door het voorprogramma van de zondagmiddagshow! Ze gaan knallen!

Zondagmiddagshow “A Dutch Treat”

Voor het Nederlandse blok “A Dutch Treat” heeft zich al een goed aantal groepen opgegeven. Hebben jullie wel een tof Nederlands nummer dat je a cappella kunt brengen, maar heb je je nog niet opgegeven, dan kan dit tot 31 januari. Gewoon doen. Het wordt keileuk!

Afsluiting

We weten nog niet of dat gaat lukken, maar we gaan proberen de ruwe versie van de lipdub opname te laten zien, het ‘keiharde materiaal’. De opnames zullen verder afgemonteerd moeten worden. Het zal een waanzinnig aandenken opleveren van een grandioos muziek weekend.