Presentatoren

Vrijdagavondshow “Fantabulouzzz!”

Tijdens de vrijdagavondshow houden we de snelheid er goed in. We hebben immers vele groepen die we het podium willen geven.

De groepen zullen daarom bondig en adequaat worden aangekondigd door voice-over Peter van Alkemade.

Peter van Alkemade

Voorheen was mijn stem te horen tijdens de competities en de shows op het toneel, op de komende conventie zit ik lekker achter het toneel en kun je mijn stem horen als voice-over/presentator van de vrijdagavond- en zaterdagavondshow.

Als bas heb ik vele jaren met enorm veel plezier gezongen in (kampioens)koor T-SiNG! Voor mij was het zingen altijd leuker dan de show: het liefst zou ik als een soort subwoofer onder de risers liggen en onzichtbaar het fundament van het koor versterken. Nu ik T-SiNG! heb verlaten kan ik toch nog meedoen aan de conventie, maar nu als voice-over/presentator.

Mijn stem zet ik behalve hobbymatig als koorzanger ook beroepsmatig in als voice-over/stemacteur. Ik spreek radio- en tv-commercials in, bedrijfsvideo’s, webvideo’s, radiojingles, filmtrailers, tv-documentaires en meer. Daarbij gebruik ik de technieken die ik met zingen heb geleerd, en andersom gebruik ik bij het zingen de technieken van het inspreken.

Ik hoop op een prachtige show, met enthousiaste winnaars en gasten, en hoop daaraan stemmig bij te kunnen dragen komende conventie!

www.sprekendpeter.nl
info@sprekendpeter.nl

Zaterdagavondshow “Colors of Music”

Een bijzondere avond verdient een dito aankondiging. De vrouwelijke helft van het gemengde ‘Scandal Quartet’ neemt deze taak met liefde op zich, Rosalind (Ros) Kipps en Lisa Robathan.

Rosalind Kipps

Sings lead in Scandal Quartet

Named ‘Young Barbershopper of the Year’ in 2017, Ros spends all her spare time on barbershop and is one of the busiest people we know! Barbershop found Ros in a bar on holiday in Tenerife in 2011 and she joined former national champion chorus Viva Acappella (SAI R31), quickly becoming Assistant Director and Bass Section leader. She currently directs Green Street Blues (LABBS) and Sheffield Harmony (SAI R31) and is looking forward to her third international with Viva next year in New Orleans. As if that wasn’t enough Ros is also a keen quartettist, singing bass in Nightfall quartet (SAI R31 4th place 2017).

 

 

Lisa Robathan

 

Sings Tenor in Scandal Quartet

Harmony Brigade was Lisa’s first experience actually singing barbershop – she’s usually found with her back to the audience waving her arms around in front of her three community choirs, and directed the EQMC contingent at BinG! World Mixed 2018. She’s enjoyed the quartet experience with Scandal so much she decided to rack up even more air miles by trying out lead in a new ladies’ quartet formed with friends from Belgium, Germany and Holland.

 

 

Ter compensatie van het Engelstalige, vrouwelijke geweld hebben we ook hier de afwisseling in de presentatie met de donkere, geruststellende stem van voice-over Peter van Alkemade.

 

Disco op zaterdagavond

Nu is presentator bij een disco misschien een te groot woord, maar de dj presenteert toch de muziek die avond.

Dj H the Hype 

Je kunt hem kennen van de ouwe Effenaar bij Dance Dept.. Of van Noorderlicht Superswing. Of in Tilburg De Spoel, Den Bosch Verkadefabriek, Festival Mundial Jazz in Duketown, Lowlands enz., enz..

Bij heel veel dansavonden heeft deze dj zijn plaatjes op de draaitafels gelegd en dat doet hij nog steeds het liefst. Echte plaatjes draaien toch het lekkerst.

De dansvloer staat centraal en de muziek moet pakken bij de mensen die er zijn. Ook mag je nog eens verrast worden. Herkenbaar is leuk maar voorspelbaar is saai.

Zie facebook.

Zondagmiddagshow “A Dutch Treat”

In de ontspannen sfeer van een zondagmiddag zal de presentatie van de show in eerste instantie in handen zijn van de voorzitter van Holland Harmony en de conventiemanager. Eenmaal op stoom zullen de groepen elkaar aankondigen in hun eigen creatieve vrijheid.

 

< één pagina terug

<< terug naar startscherm