Regiobijeenkomsten 2019

Voor st. Holland Harmony is het contact met de aangesloten koren en kwartetten heel belangrijk. 2x per jaar ontmoeten we elkaar dan ook tijdens de besturendag en de Raad van Afgevaardigden. Het afgelopen jaar hebben we ons gezamenlijk gebogen over de strategie voor de toekomst. Daarbij hebben we met elkaar de sporen voor de toekomst uitgezet. Onze gezamenlijke opdracht is: verjonging, kwaliteitsverbetering en beter worden in waar we goed in zijn.

Om met deze sporen aan  het werk te gaan, willen we heel graag de samenwerking met onze koren en kwartetten verder aangaan en we nodigen de koren en kwartetten dan ook graag uit voor op een van de regiobijeenkomsten die we organiseren en die in de plaats komt van de besturendag.

Wat, wanneer, voor wie
Op de agenda staan:
1. Wat hebben jullie nodig voor verjonging, kwaliteitsverbetering en beter worden waar je al goed in bent en wat kan Holland Harmony voor jullie doen om daaraan bij te dragen.
2. De conventie van de toekomst
3. Permanente Educatie

Het wordt een avond van “halen en brengen” en we hopen dat de koren en kwartetten goed vertegenwoordigd zullen zijn. De aanvang van de avonden is om 19.30 uur en we stoppen om 22.15 uur. We weten dat in onze koren veel commissies actief zijn en voor deze avond willen we dan ook graag behalve de besturen ook de vertegenwoordigers van de commissies uitnodigen.

Voor de keuze van de avond, hebben we gekeken naar de repetitie avonden in de betreffende regio en voor een andere avond gekozen, waarop de koren en kwartetten beschikbaar zijn. We hebben 5 regio’s gemaakt, omdat we denken dat we voor de verdere ontwikkeling van barbershop in Nederland vooral ook regionaal ons genre kunnen laten zien en dat de samenwerking met elkaar voor de verdere ontwikkeling heel belangrijk is.

We hopen je op een van de avonden te mogen ontmoeten. Na je aanmelding ontvang je een uitgebreidere agenda, stukken ter voorbereiding en de informatie over de locatie.

De plaatsen en data van de bijeenkomsten in 2019 waren:
o 26 september Apeldoorn
o 7 oktober Zaandam
o 11 oktober Gorinchem
o 15 oktober Poortugaal
o 21 oktober Breda

Klik hier >> voor de link naar de aanmelding.

Klik hier voor de powerpointpresentatie_regioavonden 2019

I.v.m. de organisatie van de avond, en het toesturen van de stukken, zouden we graag uiterlijk 15 september je aanmelding tegemoet zien.

Namens het bestuur van Holland Harmony
Danny Carapiet Co’nn Rennen, Audrey van den Berg
communicatie@hollandharmony.nl