Registratie geopend: European Director’s Weekend 25-27 oktober 2019

Dit weekend richt zich op het ontwikkelen van een skill-set voor dirigenten en assistent-dirigenten, zowel met een barbershop achtergrond of afkomstig uit een andere muzikale stijl. Dit evenement is geopend voor officiële frontline of assistant directors vanuit alle Europese barbershop organisaties (of eenieder die in het verleden deze functie heeft bekleed). Met directors afkomstig uit verschillende Europese organisaties is het ook een geweldige gelegenheid om ervaringen te delen en te netwerken.

De coaches zijn:
■ Dr Jay Dougherty, dirigent van verschillende koren, zowel barbershop als andere genres, music educator en BHS Music Judge.
■ Charlotte Murray, dirigent van VocalFX chorus, en BHS Performance judge
■ Andrew Rembecki, assistent dirigent van Central Standard chorus, en BHS Singing judge

Het event begint op vrijdagavond; aankomst is mogelijk vanaf 17.00 uur. Om 18.00 uur is er de mogelijkheid tot een lichte maaltijd (niet in begrepen in de registratiekosten) en de officiële start is om 19.00 uur. We sluiten het geheel af op zondag om 16.00 uur.

De kosten bedragen € 230. Het volgende is hierbij inbegrepen;
■ Accommodatie voor vrijdag- en zaterdagnacht
■ Ontbijt en lunch op zaterdag en zondag
■ Diner op zaterdag
■ Koffie en thee tijdens alle pauzes
■ Het hele weekend vol educatieve en gezellige workshops met onze fantastische faculty.

De locatie voor het Director’s College is de Beukenhof in Biezenmortel, een voormalig klooster in het zuiden van Nederland. Het is ongeveer 75 minuten rijden vanaf Schiphol en 30 minuten rijden vanaf Eindhoven Airport.

Aanmelden kan via Eventbrite:
https://www.eventbrite.com/e/hh-directors-weekend-tickets-66821429695 

The coaches