Show en entertainment

Tijdens het gehele conventieweekend zijn er drie shows, t.w. op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag. Na de shows op vrijdag en zaterdag is er volop ruimte voor zingen met elkaar tijdens de Afterglow of via andere vormen van vertier. Het exacte programma is nog in de maak. Houd deze pagina in de gaten! De invulling zal hier, zodra deze bekend is, gegeven worden. Het zal in ieder geval één groot zingend feest gaan worden!
Op zondag, in de ochtend en begin middag, wordt ruimte ingepland voor enkele boeiende workshops.

Globaal programma

Vrijdagavond 29 maart 2019
Ca. 20.00 uur Gevarieerde show

met o.a. Gouden, Zilveren en Bronzen medaille winnaars  van alle kwartetten competities (vrouwen, mannen, gemengd) Internationale gastkoren en -kwartetten

Ca. 23.00 uur Afterglow met o.a. Tags Singing
Zaterdagavond 30 maart 2018
Ca. 20.00 uur Gevarieerde show

met o.a. Gouden, Zilveren en Bronzen medaille winnaars van alle koren competities (vrouwen, mannen) Internationale gastkoren en -kwartetten

Ca. 23.00 uur Groot Zingend Feest!
Zondag 31 maart 2018
Ochtend/middag Uitdagende workshops gelijktijdig met de uitgebreide koorevaluaties
Middag Show met acts van de gastkoren en -kwartetten
16.00 uur Afsluiting

Masters of Ceremony

Voor een soepele en aangename doorloop van de shows zullen we ons laten verrassen door de talenten van de verschillende “Masters of Ceremony”. Wie dat gaan zijn? Later meer…..

Workshops

Voor op zondag zal gekeken worden of er mogelijkheden zijn voor uitdagende en pakkende workshops. Meer informatie volgt t.z.t.

Gasten

Verdeeld over de verschillende shows zullen onze gasten hun acte de presence geven. We zijn heel blij deze gasten te mogen verwelkomen!

Cheshire Chord Company

Cheshire Chord Company is een Engels vrouwenkoor en staat onder leiding van Jo Braham. Het koor heeft 70 leden. We verwachten 50 van hen bij ons. Het koor komt uit Cheshire, Engeland en vertegenwoordigt LABBS. Ze zijn al 9 keer kampioen van LABBS geweest!

Website Cheshirechord
Facebook Chshirechord

Hallmark of Harmony

Hallmark of Harmony is een mannenkoor, uit Engeland, gevestigd in Sheffield. Zij vertegenwoordigen BABS. Ze komen waarschijnlijk met ca. 40 mannen.

Ze hebben al 7 keer goud, 8 keer zilver en 3 keer brons gewonnen. Zijn al diverse malen in Amerika geweest. In november van dit jaar vieren ze hun 40 jarig bestaan met een grote show.

Dirigent is Tim Briggs. Hij zingt ook in The Emerald Guard, het mannenkwartet dat we hebben uitgenodigd.

Website Hallmarkofharmony
Facebook Hallmarkofharmony

Vocal FX

Vocal FX is een mannenkoor uit Nieuw Zeeland. Vertegenwoordigt BHNZ, en is gevestigd in Wellington.
Al 9 keer kampioen van NZ, diverse malen in het buitenland geweest. We verwachten ca. 30 leden. Dirigent is Charlotte Murray, die in oktober óók al bij ons is als coach tijdens de HaCo!!!
2 van de 4 leden van Musical Island Boys zijn lid van dit koor, waaronder Matthew Gifford, die ook dit jaar weer jurylid is.

Website VocalFX
Facebook VocalFX

 

The Emerald Guard

The Emerald Guard is een mannenkwartet uit Sheffield, Engeland, net als het koor Hallmark of Harmony. Tim Briggs (lead in kwartet The Emerald Guard) is dirigent van Hallmark of Harmony.
Ze vertegenwoordigen BABS. Waren 1e van BABS in 2013.
Tenor: Antoine Kaiserman
Lead:  Tim Briggs
Baritone: Andy Allen
Bass: Duncan Blackeby

Zij kennen elkaar uit het jeugdkoor van BABS sinds 2008 en zijn vanaf 2012 een kwartet.

Website Emeraldguard
Facebook Emeraldguardquartet

Vragen

Heb je nog vragen na het doorzoeken van deze informatie specifiek over Show & entertainment, stel deze dan gerust via het contactformulier.