No Borders Show Chorus

Female chorus from Holland, Venray

featuring in

Chorus Contest on Saturday as Mic cooler
Saturday Show “Colors of Music”

Foto: Eric Ideler

Key facts

Number of members:     60
MD:                                     Stuart Sides
Representing:                   Sweet Adelines Region 31

Recent awards

2nd place AA Category, Sweet Adelines Region 31, UK, May 2016, 5th in total
1st place AA Category, Sweet Adelines Region 31, UK, May 2017, 3rd in total
4th place AA Category, Harmony Classic, Sweet Adelines International, USA, October 2018

No Borders Show Chorus is een enthousiast dameskoor, dat zich specialiseert in barbershop onder leiding van Stuart Sides. Het koor is opgericht in april 2015 en gevestigd in Venray, Nederland. Echter, zoals de naam al suggereert, zijn er qua woonplaats geen restricties om lid te worden van deze gezellige groep. Op dit moment zijn er bijna 60 leden die maandelijks afreizen naar de repetities.

Our story

Het eerste openbare optreden van No Borders Show Chorus, en tevens de eerste conventie, was tijdens de Sweet Adelines Region 31 conventie in Newcastle (Verenigd Koninkrijk), in mei 2016. We behaalden een fantastische 2e plek binnen de AA categorie, waarmee we ook 5e werden in totaal. Na pas een jaar samen zingen hadden we niet durven dromen dat we zo’n mooi resultaat zouden behalen, maar toen kwam de conventie 2017…

In mei 2017 stonden we weer op het podium in Newcastle en dit keer wonnen we de gouden medaille in de AA categorie en werden we 3e in totaal. Wat een geweldig gevoel! Op basis van deze prestatie ontvingen wij een uitnodiging om deel te nemen aan de Harmony Classic competitie tijdens Sweet Adelines International in St Louis, USA, in oktober 2018.

Place of Miracles

Vol trots accepteerden wij deze uitnodiging en begonnen we keihard te werken naar ons grote moment op het podium in Amerika. Na maandenlange voorbereiding mochten we eindelijk onze entertainment package laten zien aan de buitenwereld en even meenemen in onze wereld, onze “Place of Miracles”. Dit resulteerde in de publieksprijs voor “Most Entertaining” en een 4e plek tijdens de Harmony Classic competitie, categorie AA.

We kijken enorm uit naar wat de toekomst ons brengt!

Wij zijn No Borders Show Chorus.

Website No Borders Show Chorus
Facebook No Borders Show Chorus