Statische bovenlaag

Sing! 2023 – Aanmelden en registreren

Wie kan zich aanmelden?

Als je koor of kwartet is aangesloten bij Holland Harmony mag je meedoen aan de Holland Harmony Competitions tijdens het Sing! Festival. We willen graag dat iedereen kan ‘shinen’ op het mooie podium in het Orpheus Theater. Onze stichting verenigt alle kwaliteiten; van een beginnend kwartet tot een hoog scorend koor. Al die verschillen maken onze bijeenkomsten zo mooi. Iedereen kan genieten van zingen en leren van elkaar. Het is inspirerend om aan je zangtechniek en performance te werken, op welk niveau ook. Je kunt zelfs meedoen zonder ranking stress en de score voor jezelf houden.
Meer info hierover in Handleiding registratieproces Festival Sing! 2023

Is je koor of kwartet niet aangesloten bij Holland Harmony maar zing je wel songs in ‘barbershop style’ dan kun je meedoen met de Internationale competities. Bekijk de Contest Rules of vraag meer informatie aan onze competition managers Madelon en Melanie op sing2023@hollandharmony.nl.

Je koor of kwartet alsnog aansluiten bij Holland Harmony
Wil je je koor of kwartet aansluiten bij Holland Harmony om met de Holland Harmony Competitions mee te doen, dan moet je je aansluiten voor 1 oktober 2022. Ga daarvoor naar de pagina: Hoe sluit ik me aan


Aanmelden voor de Holland Harmony Competitions

Holland Harmony heeft 2 competities voor eigen leden tijdens het Festival:

  • Holland Harmony Quartet Competition
  • Holland Harmony Chorus Competition

Door je aan te melden geef je als koor of kwartet aan dat je de intentie hebt om mee te doen. Daar zitten nog geen financiële consequenties of andere verplichtingen aan vast.
Voor het Festivalteam is het fijn als je je snel aanmeldt want dan weten we hoeveel buitenlandse deelnemers we kunnen toelaten.

Aanmelden van je koor of kwartet voor de Holland Harmony Quartet Competition en Holland Harmony Chorus Competition kan via deze button:


Na aanmelding begint het registreren. Meer hierover:

Handleiding registratieproces Festival Sing! 2023


Deelnemer registratie kosten en tickets

Registratie
Registratie deelnemer

115,00

Registratie deelnemer /
vrijwilliger

86,25

Registratie deelnemer
< 31 jaar

57,50

Tickets:
Passepartout

90,00

Kwartetten competitie
Vrijdag overdag

20,00

Top 5 Kwartet - Finale
Vrijdagavond

20,00

Koren competitie
Zaterdag overdag

30,00

Show of champions Zaterdagavond

30,00


Registratieproces

Na aanmelding begint het registratieproces wat wordt uitgevoerd door een contactpersoon van het koor of kwartet. Daarin verzamelen we de inschrijvingen van alle deelnemers in een on-line formulier. Dit formulier is gedurende een periode toegankelijk. Het proces is in twee gedeeltes verdeeld:

Deel 1: Gegevens van deelnemers verzamelen
Sluitingstijd deel 1: 30 November 2022

Deel 2: Overige: bestellen diners, tickets en parkeren
Sluiting Deel 2: 15 februari 2023

Het onderstaande document geeft alle informatie over de registratie:


 Vrijwilligers

Als Marshall aan de deur staan, meehelpen met het opbouwen van het toneel, begeleiden van de koren en kwartetten achter het toneel? Er zijn een heleboel mensen nodig om het hele Festival goed te laten verlopen. Wij zijn dus op zoek naar 30 vrijwilligers die ons tijdens het Festival kunnen helpen. Het zou fijn zijn als elk koor minimaal één vrijwilliger beschikbaar zou stellen voor de organisatie van het festival. Vrijwilligers worden in principe uitsluitend ingezet in een dagdeel dat zij zelf niet behoeven op te treden.
Voor zangers van niet deelnemende koren is het een mooie kans om het Sing! Festival van dichtbij mee te maken. Je krijgt als vrijwilliger 25% korting op je het passe-partout of registratie. Lees meer over aanmelden als vrijwilliger in de Handleiding registratieproces.

Aanmelden als vrijwilliger
Je kunt je aanmelden als vrijwilliger bij Marco, stuur een mail naar sing2023@hollandharmony.nl