Sing! Festival 2023 – Nieuws!

Eerste aanmeldingen zijn binnen
Wat zijn jullie allemaal lekker enthousiast! We krijgen heel veel reacties op ons verzoek om je als koor of kwartet van Holland Harmony aan te melden! We hebben al een héle lijst en dat is fantastisch. Iedereen is volop in voorbereiding voor het festival, er wordt druk gerepeteerd en er worden werkweekenden en coachings georganiseerd. Héérlijk om naar zoiets leuks toe werken!

De jury is bekend!
Zoals je weet krijgt Sing! een jury met een dubbel panel; alle drie categorieën krijgen twee judges. Wij mogen de namen bekend maken. Ga naar de Sing! Nieuws pagina op onze website en lees er alles over.

Buitenlandse deelnemers
Ook de buitenlandse deelnemers kunnen zich nu officieel aanmelden via de website. De pagina’s met alle info voor hen zijn toegevoegd onder het ‘Sing! Festival’ menu op de site: Sing! Festival Welcome. Verwijs je bevriende buitenlandse kwartet of koor daarnaar, dan staan jullie straks samen te afterglowen!

Presentatie Sing! tijdens raad van afgevaardigden
Tijdens de raad van afgevaardigden zullen wij een presentatie geven van wat jullie zoal mogen verwachten van het Sing! Festival in 2023, wat de vernieuwingen zijn, de mogelijkheden en de leuke weetjes. Ook zullen we uiteraard vragen beantwoorden. Mocht je nu al een dringende vraag hebben over het Festival, mail dan naar sing2023@barbershopzingen.nl.

Check de nieuwspagina van Sing!
Als Festivalteam zijn wij druk om alle belangrijke bijzaken te regelen. Het theater, vrijwiiligers, registraties, buitenlandse gasten informeren; er gebeurt nu zoveel dat we een eigen nieuwspagina eraan gaan wijden: Sing! Nieuws

Tot Sings!
Het Festivalteam