Start verkoop toegangskaarten conventie: 1 december

Samen vertellen over dit feest: gebruik het promotiepakket

Natuurlijk wil je als zanger(es) heel graag jouw hobby, jouw passie delen met zoveel mogelijk mensen. Zeker ook met de mensen in het publiek, je eigen fans en achterban, geïnteresseerden in het zingen in jouw koor, je eigen kooromgeving.  Wat een traktatie als je deze mensen mee kunt nemen naar dit weekend en ze laten horen en zien wat het nou is dat jij zo KEILEUK hieraan vindt.

Als lid van Holland Harmony zit je in de unieke situatie dat iedere keer dat dit evenement wordt georganiseerd, de plek voor jouw koor/kwartet al voor je wordt gereserveerd in het deelnemersveld op dit geweldig podium. Dit in tegenstelling tot wat bij andere overkoepelende organisaties gebruikelijk is, dat deelname bepaald wordt door het aantal beschikbare plaatsen. Het is een gegarandeerd (club)feest van herkenning, inspiratie en nieuwe mensen met dezelfde hobby ontmoeten. Een geweldige gelegenheid, waarbij je zóveel kunt zien, leren en horen!

Supporttroepen

Stiekem gaat er natuurlijk ook best wat tijd in zitten, in je koor, je kwartet. We zeggen zo vaak: “Mede mogelijk gemaakt door de supporttroepen thuis!” Dit weekend bied je een mooie gelegenheid je familie eens mee te nemen in waar jij zo blij van wordt. Of je vrienden, collega’s wellicht, te laten ervaren, tijdens het bezoeken van jouw competitie of één of meerdere shows, waarom deze hobby je zo motiveert.

Muziekliefhebbers

Als conventieteam zijn wij op zoek gegaan naar wat de Holland Harmony leden hebben aangegeven te willen krijgen tijdens dit weekend; inspiratie, verbinding en de kans oude vrienden te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken en samen muziek te maken. We willen ook grenzen verleggen, vernieuwen en verder in de toekomst kijken. We willen tevens, ons nog onbekende muziekliefhebbers bereiken, uitnodigen en raken. Bruggen slaan waar mogelijk en kruisbestuiven. Met een lijst met TOPgasten een zeer aangename uitdaging!!

Kortom, plenty redenen om flink aan de bak te gaan met de promotie van dit evenement! Gewoon landelijk. Ieder in z’n eigen omgeving. Want het ís gewoon een fantastische happening!

Promotiepakket

We kunnen nooit het enthousiasme van al onze leden slechts vanaf één punt in promotie vertegenwoordigen. We hebben ieder van jullie hiervoor nodig!

Daarvoor hebben we een speciaal ‘promotiepakket’ gemaakt, als hulpmiddel. Gebruik het vooral intensief. Het werkt wel zo makkelijk en is goed voor de herkenning! Je kunt hem hier vinden (of onder Conventie – Deelnemersinfo).

Nog te bescheiden? Bekijk dan eerst maar eens de ‘Special’ over alleen al onze gasten en laat je mee nemen! Dit mag toch niemand missen?!

Klik op afbeelding

Help jij ons ook mee?