Theresa Weatherbee komt terug naar Nederland!

Van 17 t/m 28 september is zij in Nederland en beschikbaar voor coachings. De uitgelezen kans om te werken aan de performance categorie. Mocht je interesse hebben in een coaching voor jouw koor of kwartet, neem dan contact op met de Educatie Commissie. Dit kan via email naar ec@hollandharmony.nl of een PB via de facebookpagina van de Educatie Commissie. Graag even vermelden welke datum de voorkeur heeft zodat er direct gekeken kan worden naar beschikbaarheid.

Ken je Theresa Weatherbee nog niet? Lees dan snel haar biografie door!

 

Theresa Weatherbee

Theresa Weatherbee is een gecertificeerde Performance Judge en Performance Category Director bij Harmony, Inc. Ze is al 35 jaar lid van Harmony, Inc. een partner van de Barbershop Harmony Society. Theresa is ook een kandidaat voor Performance Judge bij de BHS.

Theresa is een performance coach van wereldklasse voor allerlei soorten performers waaronder openbare sprekers, muziektheater artiesten en professionele muzikanten. Ze staat bekend om haar alomvattende passie voor het podium en haar grootste missie is om iedere performer naar een volgend niveau te brengen en te leren hoe je de geloofwaardigheid van de performance kunt vergroten. Dit doet ze door continue educatie en ontwikkeling.

Theresa neemt alle elementen uit haar eigen opleiding en podiumervaring mee in haar coachings waarin ze gelooft dat iedere performer een unieke persoonlijkheid en individuele karakteristieken bezit. Ze helpt hen om hun eigen krachten en podium identiteit te ontdekken en te ontwikkelen terwijl het de gehele performance ervaring verrijkt.