Top Gun Quartet School 2020

Registratie is geopend!

Wat kan je verwachten?
Het Top Gun Quartet School biedt een volledig weekend voor kwartetten met coachings (3 uur per kwartet), workshop specifiek gericht op kwartetten en veel tijd om te zingen waarbij de ontwikkeling van skills rondom vocal production, muzikaliteit en performance voorop staan.

Waar en wanneer?
De Beukenhof in Biezenmortel: Vrijdag 17 januari 18.00 uur tot zondag 19 januari 17.00 uur


Kosten?

210 euro inclusief 2 overnachtingen in een gedeelde kamer, ontbijt en lunch op zaterdag & zondag en diner op zaterdagavond. Tegen een meerprijs van 55 euro is het mogelijk om een enkele kamer te reserveren.


Waar kan ik kaarten kopen?

https://www.eventbrite.com/e/hh-quartet-top-gun-school-tickets-66821754667

!!! Ieder kwartetlid dient zich te registreren en zelf aan te geven met welk(e) kwartet(ten) wordt deelgenomen aan het weekend.

Vragen?
Neem contact op met het Educatie Team: ec@hollandharmony.nl

De eerste coaches zijn bekend…

Met een grote glimlach kunnen we aankondigen dat Drew Ochoa (lead van After Hours), Dan Wessler (bas van After Hours) en Andrew Rembecki (tenor van Vintage Stock & assistant director Central Standard) de eerste namen zijn van de faculty!

Wil jij samen met je kwartet een heel weekend lang genieten van coachings van deze geweldige faculty, handige tips en tricks ontvangen en netwerken met kwartetten vanuit heel Europa? Meld je dan vanaf 1 oktober via deze pagina aan! Alle informatie over tijden, locatie en hoe aan te melden worden dan bekend gemaakt.

Er is plek voor een beperkt aantal kwartetten dus wees er snel bij!

Save the date!

Dit wordt een fantastisch weekend specifiek gericht op kwartet educatie en coaching. Kwartetten vanuit alle Europese organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden dus het wordt ook een mooie gelegenheid om te netwerken en gezamenlijk kennis en ervaringen te delen.

Zet de datum alvast in de agenda: 17 t/m 19 januari 2020

Aanmelden kan vanaf 1 oktober 2019!

Houd deze pagina en de Facebook van het Educatie Team in de gaten voor meer info.


This will be a fantastic weekend of quartet-specific education and coaching. The event will be open to quartets from all European barbershop organisations, so will also be a great opportunity to network, and share knowledge and experiences.

Don’t forget to block the dates in the diary: 17 – 19th of January 2020

Registrations opens October 1st 2019!

Keep an eye on this website and the Holland Harmony Education Facebook for more information.