Van “Lopend vuurtje” naar Info over de deelnemers

We hebben al een heel aantal “Lopende vuurtjes” gehad van deelnemers. Stuk voor stuk leuke verhalen, goede vragen en mooie foto’s.

Deze “Lopende vuurtjes” vormen de basis voor de informatie die wij zullen vermelden bij de deelnemers, naast uiteraard de ‘zakelijke feiten’. Geen eigen promoverhaaltje dus. Wel heel eigen en karakteristiek. We zullen i.v.m. de decembermaand, de lopende vuurtjes die we al hebben binnen gekregen, en die vuurtjes die wellicht spoedig nog komen, verzamelen in een speciale editie. Lekker leesvoer voor de donkere dagen voor kerst. Op de website (en uiteindelijk in de app) plaatsen we de daaruit gehaalde informatie over de deelnemers.

We streven de doorloop van Lopende vuurtjes in december – uiterlijk begin januari afgerond te hebben. Juist in verband met het vullen van de app, die we willen lanceren in januari!

Dus heb jij nog een mail van je voorganger/collega liggen, schrijf dan rap jouw bijdrage en stel twee leuke vragen aan twee groepen die na jou mogen schrijven, een koor en een kwartet.

Op dit moment hebben de volgende koren en kwartetten nog niet die spannende mail gehad:

Koren:

Duketown Barbershop Singers
Mircacle Sound
New Achord
Sound Waves
Swinging Woodnotes
The New Land Singers
Vocal Group Route Sixteen

Kwartetten:

4SURE!
Angels and Demons
Around the Bar
Cloud9
Cross Connection
Fyra
Mrs. Jones
New4
O!Boy
Option4
QuartetQ

Deze informatie wordt hier up-to-date gehouden.

Grijp dus, als de bliksem, deze leuke kans voor promotie van jouw groep!!

Succes!