Voice Over: Peter van Alkemade

Voorheen was mijn stem te horen tijdens de competities en de shows op het toneel, op de komende conventie zit ik lekker achter het toneel en kun je mijn stem horen als voice-over/presentator van de vrijdagavond- en zaterdagavondshow.

Als bas heb ik vele jaren met enorm veel plezier gezongen in (kampioens)koor T-SiNG! Voor mij was het zingen altijd leuker dan de show: het liefst zou ik als een soort subwoofer onder de risers liggen en onzichtbaar het fundament van het koor versterken. Nu ik T-SiNG! heb verlaten kan ik toch nog meedoen aan de conventie, maar nu als voice-over/presentator.

Mijn stem zet ik behalve hobbymatig als koorzanger ook beroepsmatig in als voice-over/stemacteur. Ik spreek radio- en tv-commercials in, bedrijfsvideo’s, webvideo’s, radiojingles, filmtrailers, tv-documentaires en meer. Daarbij gebruik ik de technieken die ik met zingen heb geleerd, en andersom gebruik ik bij het zingen de technieken van het inspreken.

Ik hoop op een prachtige show, met enthousiaste winnaars en gasten, en hoop daaraan stemmig bij te kunnen dragen komende conventie!

www.sprekendpeter.nl
info@sprekendpeter.nl