begint over:

[waiting name=”Start Conventie”]

Super tof dat je interesse hebt daar bij te zijn!

22 kwartetten strijden in drie competities om de felbegeerde titel

“Beste barbershopkwartet van Nederland”

Mannen – Vrouwen – Gemengd

Wanneer? Vrijdag 29 maart, 10.00 uur – 17.00 uur
Waar? Beneluxhal, Conferentiecentrum NH Koningshof, Veldhoven

Kom luisteren * zingen * genieten * supporten * ontmoeten * ideeën opdoen * experimenteren

Voor wie is zoiets leuk en interessant om naar toe te gaan? Dat is eenvoudig te beantwoorden. Voor iedereen die op zoek is naar een muzikale totaal beleving en die interesse heeft in de mensen die het doen!

Topsupporters

Hoor, zie en beleef wat er speelt in de competitie. Als barbershopkenner of als a capella muziekliefhebber. Wie weet doet er een gezins/familielid mee? Zie het resultaat waar jouw gezins/familielid zo hard voor gerepeteerd heeft, in de competitie. En geef hem of haar jouw full support vanuit de zaal. Geniet van de diversiteit in groepen. Zeker als kwartet super spannend, en super gaaf.

Ben je nieuwsgierig naar waar je vriend, vriendin, collega het nou altijd zo vol enthousiasme over heeft? Stuiterend na de avond van een kwartetrepetitie, coaching of werkweekend? Waarom hij/zij eigenlijk geen moment niet neuriet, zingt of fluit? Heb je die ene partij van de competitiesongs al zo vaak gehoord, dat je nu wel eens alle stemmen bij elkaar wilt horen?

Dan is dit een prachtige gelegenheid het totaal plaatje mee te maken, neergezet op een supergaaf podium, met professionele belichting, decor, en entourage. De totale beleving is rondom genieten van het resultaat van ijverig en plezierig werken en enorm enthousiasme en gunfactor van deelnemers en publiek! Passion in Harmony!

Enthousiast? Koop dan jouw toegangskaart voor de competitie(s)!

Meer informatie over de competities vind je hier.

 

[caldera_form id=”CF5c3e0252c4035″]

De NK Barbershop Kwartetten Competitie wordt gehouden tijdens het Holland Harmony Conventie weekend, een om het jaar terugkerend groots evenement. Naast de kwartetten competitie is er ook de NK Barbershop Koren Competitie, een drietal shows (op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag), en divers muzikaal entertainment en eigen zang in afterglows en disco tot in de kleine uurtjes.

Wil je meer informatie over de andere activiteiten in het Conventie weekend? Klik dan op de desbetreffende link.

Algemene informatie
Informatie over de competities
Kaarten voor NK Barbershop Kwartetten Competitie
Kaarten voor NK Barbershop Koren Competitie
Informatie over de shows en bestellen van kaarten