Vacature Communicatie Conventieteam

Wil jij het Conventieteam komen versterken en onze communicatie op je nemen?

De afgelopen conventie heeft het conventieteam met aandacht voor communicatie heel belangrijke stappen gemaakt.

  • Op de nieuwe website van HH hebben we de informatie voor de deelnemers en bezoekers van de conventie opnieuw vorm gegeven. Je treft er uitgebreide informatie aan over het programma, de deelnemers, de gasten, de organisatie en praktische informatie.
  • Tijdens de conventie hebben we gebruik gemaakt van een nieuw ontwikkelde app, waardoor het klassieke programma boekje is komen te vervallen.
  • Ook op het gebied van social media hebben we met facebook heel veel barbershoppers vroegtijdig bij ons evenement betrokken.
  • Tijdens de conventie zijn er leuke interviews gehouden met koren en kwartetten die net van het podium af kwamen.
  • Ten slotte hebben we publieksinformatie verzorgd, zodat ook de media gebruik kon maken van onze teksten ten behoeve van kranten en radio.

Stuk voor stuk prachtige initiatieven waarvan we de ontwikkeling voor de komende conventie in 2021 graag voortzetten. Wij zijn op zoek naar een man/vrouw van Holland Harmony met enige kennis en ervaring op dit gebied en nieuwe ideeën, die ons conventieteam wil komen versterken.

Elk lid van het conventieteam heeft een eigen verantwoordelijkheidsgebied. Als teamlid voor communicatie ben je verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de communicatie en informatie activiteiten. Er is een klein team van vrijwilligers die je daarbij wil helpen en bij de afgelopen conventie actief zijn geweest en dus ook ervaring heeft. Verder vertegenwoordig je de conventie in het overkoepelende Holland Harmony communicatie team, om te zorgen voor afstemming met de andere activiteiten van Holland Harmony. Het communicatieteam van Holland Harmony steunt je zowel inhoudelijk als technisch.

Vind jij het leuk om de coördinatie van de communicatie voor de Conventie 2021 op je te nemen en heb jij interesse om je als vrijwilliger in te zetten voor de muzikale evenement? Heb je bijvoorbeeld al eerder ervaring opgedaan bij de communicatie van een groot evenement van je koor/kwartet of heb je beroepsmatig ervaring, dan willen we graag met jou in contact komen. Bel snel met Rob Veltman, de conventiemanager.

e-mail: r.veltman2@upcmail.nl
mob: 06 55817704