Zondag programma

Met de datum die in rasse schreden nadert, worden ook de details in het programma meer en meer bekend. De zondag staat vooral in het teken van het mooi afronden van een knettergaaf weekend. De “Passion in Harmony” wordt zondag, na al het wapengekletter in competities en shows, vooral met elkaar weer geladen met nieuwe energie voor de toekomst.

Extra lange power coachings voor koren (55 minuten) staan allereerst op het ochtend programma. We hebben goed geluisterd naar de opmerkingen van vorige keren. De sessies zijn dus langer en ieder jurylid heeft een vaste zaal en een time keeper. Een ideale gelegenheid voor een koor om samen de leerpunten mee te maken en op te slaan.

Als creatieve “energy boost” hebben we zondagochtend ook het maken van een supervette lipdub. Het gaat hierbij vooral om het lol hebben. Na alle regeltjes en leermomenten ff lekker los kunnen gaan met iedereen die maar net in je buurt staat!

Op zondagmiddag blikken we vooruit op de toekomst(!). Genieten we van elkaar en Leeuwenhart in ons moertaal in de zondagmiddagshow en geven we een heel groot dankjewel aan onze onvermoeibare juryleden, deelnemers, gasten en vrijwilligers die dit weekend weer tot een geweldig, en leerzaam, feest hebben gemaakt! Daar mogen de handen van iedereen gerust voor op elkaar!

We vragen voor nu, voor verdere invulling, een actie van jou. Lees verder over de power coachings schema’s, lipdub en zondagmiddagshow