begint over:

[waiting name=”Zondag”]

Geweldig dat je interesse hebt in de

ZONDAGMIDDAG SHOW “A DUTCH TREAT”

14.00 – 16.00 uur            Beneluxhal

Het hele weekend staat in het teken van het samen delen van die “Passion in Harmony”. In deze middagshow gaan we dit nu eens in ons moertaal doen, 100% Nederlandstalige nummers dus!

Misschien heb je niet met de conventie meegedaan of heb je geen tijd gehad om de vrijdag en/of zaterdag aanwezig te zijn, ook dan ben je van harte welkom op zondag om deel te nemen of gewoon te komen luisteren.

Voorprogramma “Toekomstmuziek”

Als Holland Harmony hebben we ook oog voor de toekomst. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe mogelijkheden, ook Barbershop Nederland kan en zal meegaan met de tijd. Als eerste tipje van de sluier… na de introductie van gemengde kwartetten als HH lid en als deelnemers in de competitie zal de tijd gaan komen dat ook gemengde koren zich aan gaan dienen. We kennen het projectkoor “Ladies & Gentlemen”. Recent is een ‘vast’ koor gestart en is hard aan het werk om voor ons een aantal mooie nummers te brengen…. Wie weet veroorzaken zij wat hun naam ook aangeeft… Chain Reaction!

Nederlands a capella in “A Dutch Treat”

We hebben een leuke en afwisselende line-up!

Groep o.l.v. Song 1 Song 2
Switch nvt Zonder jou
Paul de Leeuw en Simone Kleinsma,
arr. Jetse Bremer
T-Sing Michiel Bekker Foto van Vroeger
Rob de Nijs/Udo Jurgens.
Joost Nuissl tekst.
Is dit nu later
Stef Bos
Route Sixteen Marlous Luiten Zwaar leven
Brigitte Kaandorp
Hij
Marco Borsato
Fruity Island Boys nvt Zij maakt het verschil
De Poema’s
arr. Daan Jansen
Bewitched Ineke van Uxem De Speeltuin
Marco Borsato
arr. Roel Griffioen
Amsterdam medley
Southern Comfort Barber Gals Liesbeth van Gisbergen Brabant
Guus Meeuwis
Leeuwenhart Sjoerd Jansen volgt nog

 

Nieuwsgierig naar Toekomstmuziek? Zin in Nederlandstalige muzikale kunsten? Zorg dat je erbij bent en doe mee, of kom in ieder geval luisteren en meegenieten!

Toegangsprijs voor dit Nederlandstalige feest incl. voorprogramma: EUR 20,-

 

 

Voor wie is zoiets leuk en interessant om naar toe te gaan? Dat is eenvoudig te beantwoorden. Voor iedereen die op zoek is naar een muzikale totaal beleving en die interesse heeft in de mensen die het doen!

Totaal beleving: Topgasten & Barbershop anno 2019

Ben je in alles geïnteresseerd wat maar a cappella is? Ben je nieuwsgierig wat Barbershop anno 2019 inhoudt?  Wil je weten wat Holland Harmony leden nog meer op hun repertoire hebben staan? Wil je geen optreden missen van een topgroep als Leeuwenhart? Of wil je nu eens een optreden van hen meemaken?

Maar wat nu als je nieuwsgierig bent naar Hallmark of Harmony, na hun periode van experimenteren met andere muziekstijlen en meemaken wat dat met hun leden gedaan heeft? Of heb je al zoveel gehoord over NBSC, CCC of MAZE en wil je ze nu eindelijk eens live meemaken? Kom dan naar één of meerdere shows. En vergeet niet na de show één van de belangrijkste karaktertrekjes van barbershop mee te nemen, afterglowen! Wat dat is en inhoudt, leer je alleen door het te doen!

Is dit waar je warm voor loopt? Koop dan kaarten voor één van de drie shows!

Meer informatie over de shows vind je hier.

 

[caldera_form id=”CF5c3e0252c4035″]

 

De zondagmiddagshow “A Dutch Treat” wordt gehouden tijdens het Holland Harmony Conventie weekend, een om het jaar terugkerend groots evenement. Naast deze show zijn er nog een tweetal shows (op vrijdag- en zaterdagavond) en vindt de NK Barbershop kwartetten competitie en de NK Barbershop Koren Competitie plaats. Aan elkaar gesmeed met divers muzikaal entertainment en eigen zang in afterglows en disco tot in de kleine uurtjes.

Wil je meer informatie over de andere activiteiten in het Conventie weekend? Klik dan op de desbetreffende link.

Algemene informatie
Informatie over de competities
Kaarten voor NK Barbershop Kwartetten Competitie
Kaarten voor NK Barbershop Koren Competitie
Informatie over de shows en bestellen van kaarten